Wednesday, November 12, 2014

Infused Water Part 2
Suzie AhmadWednesday, November 12, 2014 0 comments

Assalamualaikum...

Ingat tak story aku yg nak buat infused water tu?

tak ingat cer baca kat SINI

ok aku dah buat dah on 29 Oct aritu hihi... 

aku buat Lemon + Epal hijau..

Punya semangat lah ni nak detox punya pasal kan..

hohoho.. inilah hasilnya...

konon nak minum la esok siangnya.. tapi malam tu aku duk la membayangkan rasa apa la air aku ni kan... up la kat fb & instagram aku.. ada member komen kalau tak boleh telan letak madu.. aishh mana pulak aku nak cari madu malam2 ni kan.. + aku pun tak berapa sangat la dengan madu ni.. tak berapa nak lalu kat tekak ni... 

esok siangnya aku cuba utk minum.. cisss hampeh tak sedap hahahha... aku nak habiskan 100ml pun tak mampu... 
agaknya lidah & tekak aku ni part buah2 nak di jadikan air memang tak leh masuk ler.. sebab tu aku tak berapa suka ngan jus, kecuali air longan or laici... yang tu boleh la... tapi nak suh aku saja2 minum memang tak la.. aku minum logan tu pun sebab nak banyakkan susu je dulu.. dah hbs tempoh menyusu, aku tak layan dah longan.. hihi..

aku boleh layan buah, hanya buah... makan buah.. bukan minum.. paham ke paham?
so kesimpulannya aku detox macam biasa je la...

Makan Alfalfa & Herblax.. settle... 

ha pasni nak citer pasal overnight oat plak :-)

Suzie | Shaklee Independent Distributor | 0132650441


Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment