Monday, October 13, 2014

Infused Water
Suzie AhmadMonday, October 13, 2014 0 comments

Assalamualaikum..

lately glamor sungguh infused water.. sampai ada yg ambil peluang menjual minuman ni.. 
bagus cepat & pantas bertindak... 

actually nak buat air ni senang je sebenarnya. tak susahpun... 
fungsi infused water ni pun untuk detox & ada jugak ramuan2 nya yg boleh buat perut kempis tapi dengan syarat senaman pun perlu..ada senaman kempis lagi cepat la perut korang ni...

aku tak pernah lagi la buat infused water ni.. tak berkesempatan nak buat.. nanti aku buat aku kongsikan dengan korang tau.. 

pic: google

ha ni contoh infused water.
nak buat dia senang je..

air masak dalam 1 liter @ 2 liter
hirisan buah2 (contoh: lemon, mint, timun, strawberry, kiwi ikut sedap tekak) 
setiap buah tu ade fungsi masing2..
pastu sejukkan 1 malam dalam peti ais...
esoknya boleh minum.... 

selain detox elok jugak utk org yg nak kuruskan badan..
dari merepek2 korang minum coke la segala mak nenek tu baik la buat air ni..
tapi jangan korang pi letak gula lak.
no sugar!

ok selamat mencuba.. aku pun nak cuba gak ni hihi....

Suzie | Shaklee Independent Distributor | 0132650441


Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment