Monday, August 8, 2016

Page Baru: FreshPicks Langkawi
Suzie AhmadMonday, August 08, 2016 0 comments

Assalam..

Macam cheapsmore.. kejap ada kejap tak ada.

Ada yang rindu ke? meh la add Suzie Ahmad kat FB.. hihi..

nak cerita, sekarang ada product baru yang korang boleh dapat daripada aku.

Click SINI --> FreshPicks Langkawi 

Jangan lupa LIKE tau...

Apa itu fresh picks by cherrynazri ni?



so sesiapa yang mencari sabun dari bahan yang natural, homemade & berbaloi boleh contact aku... 

Killer product fresh picks ni adalah sabunnya.. yang classic edition & special edition.
nak tahu apa yang best? boleh refer pada page untuk tengok testimoni. confirm! puas hati....



Korang tau ni ape?


Ini la GLYCERINE SWEATING!!
Glycerine ni adalah Byproduct dr proses SAPONIFICATION. Tp dlm kebanyakan sabun commercial, dorg dh replace dgn CHEMICAL. Fungsi glycerine ni salah satunya sbg 'moisturizer' atau pelembut/pelembap.
Bila sabun yg TINGGI glycerin ni di biar terdedah dlm keadaan yg lembap, Glycerine akan menarik lembapan dari udara (kerana sifat Glycerine yg 'humectant', menarik air)
So kalw sabun korang x mcm ni.. paham2 jela ye.. n its about time utk bertukar ke Cherry Beauty Soap!

Nak order?

Suzie | 0132650441 | FP0039A-D2


Apa Kata Anda

In Category : ,
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment