Sunday, August 28, 2016

JERAWAT KECUT BILA GUNA SABUN
Suzie AhmadSunday, August 28, 2016 0 comments

Assalamualaikum...

ke udara lagi..

ok nak cerita ni, kat blog aku ni ada 1 tajuk yang BOOM sangat. tau ape?

"hapuskan jerawat dalam 1 malam sahaja"

ramai la yang whatsapp tanya camne.. padahal dalam tu dah cerita dah guna apa.. siap harga sekali.. ermm korang ni buang la tebiat malas baca tu... bukan ape korang tanya tanya bila bagi harga senyap!

dik barang tu berkualiti dik.. nak yang berkesan.. tu la bendanya.. memang kecut...

Tapi yang bertanya tu kebanyakkan remaja.. remaja yang duit belanja sekolah pun mintak mak bapak lagi.. means masih remaja.. kalau remaja muka jerawat normal dik.. maknanya ada kecelaruan hormon kat situ... 

ok sekarang bukan nak cerita pasal vitamin E tu.. ni nak cerita pasal SABUN

ye SABUN...

aku dah try sabun ni sejak bulan puasa aritu... 

sekarang aku dah tinggalkan dah segala pencuci muka yang aku penah pakai. sekarang cuma pakai sabun ni je... dalam masa 7 hari je dah menampakkan hasil.

jerawat yang ada slow slow mengecut.. jerawat baru dah makin kurang naik. kulit muka berminyak pun dah kurang.. 

yang syok sekali pori dah semakin mengecil dan parut jerawat pun semakin pudar... 

korang tau apa sabun tu?

ha ni sabun bukan sebarangan sabun tau... homemade & handmade lagi.. menggunakan semua barang semulajadi...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tadaaaaa..... ini lah sabunnya...

sebuku sabun tahan sehingga 6 bulan (bergantung kepada cara penggunaan)

siapa sebenarnya yang perlukan sabun ni?


mereka yang 9 ciri di atas anda sangat perlukan sabun ni... 

mana nak dapat sabun ni?

macam biasa nanti whatsapp je ye...

gerak lu pape roger..... hihi..... 

Suzie | 0132650441


Apa Kata Anda

About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment