Tuesday, May 10, 2016

Make Up Class
Suzie AhmadTuesday, May 10, 2016 0 comments

Korang...

ni cerita april aritu tau.. hihi.. sedang gigih scroll fb balik nak share cerita kat sini..


tadaaaa.........

hihi....

tak berapa cekap lagi part kening. kadang kadang jadi, kadang kadang tak jadi..

masa ni kening tak berapa nak menjadi..

banyak kena belajar lagi bahagian kening je.

gambar sebelum make up tu kat muka memang tak de ape.. tak de krim ke bedak ke ape sume tak de.. macam makcik makcik dah pulak aku rasa muka aku ni..

dah pakai mekap ok la sikit.. still tak puas hati.. haha see dengan diri sendiri pun tak puas hati..

eyeliner kena tebalkan sikit.. kena touch up lagi ni.. 

tak pe nanti next time boleh buat lagi baik..

by the way mekap class ni by mary kay...

ok nanti sembang lagi... 

chow.......


Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment