Wednesday, March 2, 2016

Ikan Bilis Mata Biru
Suzie AhmadWednesday, March 02, 2016 0 comments

Assalamualaikum...

lama sangat tak bersiaran di blog ni...

ni PC dah ok, insyaAllah bole la update selalu...

ok dimulakan dengan Ikan Bilis Mata Biru...

ini antara ikan bilis yang sangat berkualiti.. kenapa mata biru? entah la, may be semasa hidup ikan bilis ni mata dia biru.. hihi....


RM25 - 500gram
RM45 - 1 kilo

aku akan buat pengeposan seminggu sekali, most probably setiap isnin..
1st batch akan di pos pada hari isnin minggu depan (7/3/2016) via pos laju

korang berminat? boleh SMS / Whatsapp aku 0132650441

ok see uols on next story...
banyak sangat dah story aku pendam ni hihi.....
Jangan lupa whatsapp tau untuk order.... 


Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment