Thursday, March 3, 2016

Ikan bilis dah siap kopek
Suzie AhmadThursday, March 03, 2016 0 comments

Assalamualaikum...

semalam dah cerita pasal ikan bilis mata biru kan.. 
ada la jugak yang bertanya ikan bilis yang dah siap kopek..

ok untuk pengetahuan semua ikan bilis ni datangnya dari Langkawi.. since rumah pun dah dekar dengan kilang proses ikan bilis kan..

so aku membantu la kepada sesiapa yang suka dengan ikan bilis langkawi & untuk mereka yang jenis sibuk nak keluar shopping tapi tak de masa.. 


Yang ni ikan bilis yang siap dah kopek..
harga nya

RM25 untuk 500g
RM45 untuk sekilo (1 kg)


Yang ni pulak ikan bilis kopek putih.
yang ni putih sebab kualiti bagus lagi dari yg biasa tu
harganya

RM30 - 500g
RM55 - sekilo (1 kg)

Postage untuk semenanjung sahaja tambah
RM7 - 500g
RM11 - 1 kg (sekilo)

Nak order camne?
SMS / Whatsapp / Telegram ke 0132650441

Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment