Thursday, December 3, 2015

Pesta Air Langkawi 2015
Suzie AhmadThursday, December 03, 2015 0 comments

Assalamualaikum...

uishhh lama dah tak bersiaran.. last bulan 5 2015..

sejak laptop rosak.. PC rosak.. medium yang ada cuma phone sahaja.. tu pun dah retak retak sana sini.. 

sepanjang cuti sekolah ada di rumah mak, so boleh la update slow slow apa yang berlaku..

no worries.. masih lagi berbusiness shaklee & tudung sekolah... 


ok nak cerita pasal Pesta Air Langkawi 2015 di Tanjung Rhu baru ni.. 20/11/2015 - 21/11/2015.

Dua hari berkampung di Tanjung Rhu.. (tak de la sampai tido sana.. tapi 2 hari tu kami di situ)

macam2 aktiviti yang ada..

Apa2 jom layan gambar dulu...










aku ni mewakili team mukim Bohor.. yg laki aku lak wakil mukim padang matsirat & navy.. dia belasah je mana2.. haram tak menang pun hahah...

tapi ada la jugak bawak balik hadiah.. tak de la bawak balik penat saja...


yeay... ini lah hadiahnye... menang tarik upih berpasangan..
tak la sia sia ku paksa laki aku tarik aku.. nasib tarik aku.. kot aku tarik laki aku??
confirm tak berjalan hahahaha

ok tu je skit skit... nanti update lagi... hihi

Suzie | Shaklee Independent Distributor | 0132650441


Apa Kata Anda

In Category : ,
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment