Thursday, June 4, 2015

Kereta Sewa Langkawi
Suzie AhmadThursday, June 04, 2015 0 comments

Assalamualaikum....

Ada tak antara pembaca blog aku ni yg nak datang bercuti Langkawi?

kalau ada yang mencari kereta untuk di sewa boleh la contact or roger2 aku / husband aku...

kami akan arrangekan transport... yela sementara kami ada kat Langkawi ni.. boleh la suggest kat korang kereta pada harga yang berpatutan... terutama kalau time public holiday/school holiday...

nak sewa kereta mat black aku tu pun boleh...

uiiii lupa nak cerita cik putih aku tu dah ade kawan... mat black nama dia... because my car is black! hahahhaha...

cik putih tak buat sewa la kawan2.... kalau sewa pun utk geng2 kapal je.. tu pun tak ambik duit sewa.. korang isi je minyak penuh... settle..! huhu....

SMS/Whatsapp: 0132650441 (aku lah ye suzie)
Call: 0139332344 (husband aku: rizal)

ooo lupa, kalau homestay aku boleh suggest yg mana.. tapi kalau hotel maaf la ye.. korang kena google sendiri...

-end-


Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment