Thursday, June 4, 2015

Kejohanan Bola Jaring
Suzie AhmadThursday, June 04, 2015 0 comments

Assalamualaikum...

huhu.. ni lama punya cerita.... 22 May punya cerita...

apa cerita?


dah lama aku tinggalkan bidang sukan sukan ni...
sejak berjaya menjawat jawatan AJK Sukan Bakat (L) 2015 ni (bukan atas kehendak aku, di paksa okeh!), kena la buat sesuatu kan.. walaupun di paksa untuk pegang jawatan... Jadilah seorang yang amanah... ecehhh!

Aku ni dah lama tinggal bola jaring atas sebab ini lah....


Injured masa tahun 1999 terus aku tinggalkan bola jaring.. habis bila dah kena main, kena la balut untuk elak kecederaan berlaku semula... huhu... 
Nasib la hantaran aku dorang tak mintak diskaun hahahahahhaha..... 


belum mula lagi, apa apa hal bergambo dulu.... wajib!

permainan secara liga.. dapat la 2x main.. kalah!
tak pe kami ni baru lagi.. nak lawan orang muda mana kuatnya...
ni masing2 dah beranak pinak tau.... tu yg duk kat tengah2 tu... mencangkung tu.. anak 6 ok! main center. ko hado??? nan hado!

dah kalah lagi mau tunggu?

tunggu la jap tengok orang yg power2 ni main...

lepas tu baru la chow!

tapi tak balik umah pun.. kami pegi merentung hangit main bowling plakkkkk!

lepas tu lepak taman lagenda, apa lagi makan... pastu merepek.... 

contoh2 merepek gaya kami mak mak orang?





ok sekian cara merepek kami..

mana kami dapat tenaga macam ni??

sah sah la aku meniaga Shaklee kan... aku bagi la minum air Performance Drink tu... ko ado?

tak ado meh sms/whatsapp den meh... harga langkawi den bagi...

Suzie | Shaklee Independent Distributor | 0132650441


Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment