Wednesday, April 1, 2015

Sukan PASTI Peringkat Langkawi
Suzie AhmadWednesday, April 01, 2015 0 comments

Assalamualaikum..

Dah masuk bulan 4 dah.. berapa entry je kat bulan 3...

adehhh azam tahun 2014 membawak ke 2015 masih belum berjaya...

ok ni cerita 7 March 2015 baru ni...

baru? tak la baru... hahaha dekat sebulan.. sian uols manjang dapat cerita basi... tapi meh la add i kat FB Suzie Ahmad 

update terkini & semasa.. hahaha.... 

Ok nak sembang pasal sukan sekolah Adam.. Adam kat sini sekolah PASTI... PASTI setiap daerah Langkawi ni ada 1... so senang.. tak yah aku pening pikir sekolah tadika ape.. 

Sukan PASTI ni tak macam sukan sekolah tadika yg lain, sekolah lain more tu sukaneka.. tapi PASTI ni advance... Bola Sepak utk lelaki & Bola Jaring utk perempuan...

Kalau tengok anak2 umur 4-6 tahun ni main bola... boleh tahan beb.. kasut masing2 kasut bola wokeh! Adam je kasut sukan biasa.. sian dia...

tak pe la Adam... ko pun pemain simpanan je pun hahahhaa.... 





gaya dah ada kan? kan? kan? hahaha....

tapi..
.
.
.
.
.
.
.
.
 




orang berperang kat padang, diaorang kat tepi sibuk main game! 
budak berdua ni both adalah pemain simpanan.. hihi... 
pengurus pasukan ni mesti peminat MU kan hihi... jersi pun beli MU... huhu....

Tapi Adam dapat gak main... Last minit coach panggil masuk padang.... 

Tapi ada 1 perangai aku tak gemor nengoknye...

bila dia kejar bola & bola tak dapat kat dia, dengan selamba dia keluar padang & berdiri je kat tepi padang sambil peluk tubuh & sesekali gosok mata.!

ko dah kenapa nak oiiiiii!!!

ok la di ampunkan la sebab dia pun baru 4 tahun kot.... 




Sebelum main ape - ape hal ambik gambar dulu... 
penat la nak susun bebudak ni.. sudahnya??

boleh la dik... janji ada gambo... hahaha





Prittttttttt!!! masa tamat.... 
PASTI Temoyong Kalah... so lepas ni perlawanan penentuan untuk tempat ke 3 & 4

Tapi di sebabkan hari pun dah kul 1 tengahari.. panas wehh.... budak2 pun dah tak larat nak kejar bola... maka perlawanan penentuan tempat ke 3 & 4 di buat dengan cara penalti sahaja....





Yeay.... menang... tempat ke 3..... Alhamdulillah.... 

Juara adalah PASTI Kuah... Naib Juara PASTI Kedawang... 




Tahniah!

New experience utk Adam.. tak pe next year cuba lagi.... :-) 

Suzie | Shaklee Independent Distributor | 0132650441


Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment