Thursday, April 2, 2015

Shaklee kat Langkawi tak de GST...
Suzie AhmadThursday, April 02, 2015 0 comments

Assalamualaikum... 

Hari kedua selepas perlaksanaan GST...

semalam dah kena dah dengan bank..bawak keluar duit dari ATM kena charge RM1.06.
Belasah la labu... dari jauh2 nak save RM1.06 tapi rugi RM10... 

Walaupun banyak harga barang naik, ada jugak yg maintain...

Apa dia?

hahah... Shaklee Langkawi... 

Yeay! lompat bintang!!

Ye... barang Shaklee hantar ke Langkawi tak de GST.. cuma postage je ada GST... Tapi kalau order RM800 free postage.. tapi ke Langkawi je la... 

Alhamdulillah...

Sapa nak save cost.. boleh la beli ngan aku ye... 
part postage je aku charge korang GST.. harga barang maintain... 
Tapi bergantung pada stock in hand.. kalau tak de kena tunggu sekejap lah ye... few days.. :-) 

Suzie | Shaklee Independent Distributor | 0132650441


Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment