Tuesday, March 3, 2015

Promosi Bulanan Shaklee: Mac 2015
Suzie AhmadTuesday, March 03, 2015 0 comments

Assalamualaikum..

Dah 3/3/2015... lately ni sakan pulak Shaklee buat promo kan... 

Baik korang rebut sebelum GST.. Rugi ooo tak ambik & rebut...

Banyak sangat poster tak muat nak tepek sebelah tu :-) 









Ha nampak tu...

--> ESP ~~~ Beli 6 PERCUMA 1 ~~~ Beli 2, DISCOUNT 5%
--> Vitalea (Kids) ~~~ Beli 3 PERCUMA 1
--> Zinc Complex ~~~ Beli 3 PERCUMA 1




See.. hanya yg tahu sahaja akan grab time promo ni...
Start bulan depan dah ada GST, uols takkan dapat dah harga yg lebih murah macam ni.. 

eh tak de la kata boleh login suka2... ni sembang2 dengan anak shaklee ku...

Tapi kalau uols terbukak hati nak join empayar Amazing Jutawan di alu alu kan sangat.. 


Suzie | Shaklee Independent Distributor | 0132650441


Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment