Wednesday, December 31, 2014

Year End Sale - Projek 30 Testimoni
Suzie AhmadWednesday, December 31, 2014 0 comments

Assalamualaikum...

Year End Sale.. yeayyy!
ramai yang suka ni, masa ni lah harga masing-masing bukan setakat menjunam, merudum, siap double discount lg... 

ha Shaklee pun bulan 12 ni ada buat double promotion untuk uols... 
i like december... selain dari promo sana sini, bulan 12 pun adalah bulan kelahiran ku...
save the date ye.. 19 December.. hikhikhik.... 

eh banyak la kejadian bulan disember ni.. my husband's birthday... my abah birthday... my mak & abah anniversary... wah wah wah.. meriah + kopak.. hahahah...

buat business Shaklee tak de la isu kopak di sini... hihi...

Bersempena dengan macam-macam celebration nak kasik FREE VITAMIN C kat korang... nak tak?

kalau nak senang je nak buat...


ha...
ada sesiapa pengguna tegar Vitamin C & Vitamin E Shaklee?
Apa perubahan yg uols rasa?

Cara nak kongsi?

1. PM : Butik Kesihatan Online @ Suzie Ahmad

2. SMS/Whatsapp/Telegram: 0132650441

Mudah bukan? 
siapa yg bakal dapat FREE Vitamin C tu?
aku akan pilih secara randomly siapa...
berapa orang?
tak pasti...
mungkin 5, mungkin 6.... ha... kan..... 

eh tapi kalau nak drop komen kat sini pun boleh jugak sangat2 di alu alukan.... 

projek ni berjalan sehingga hujung bulan December ni atau bila cukup 30 testimoni, which one come first la kan... hihi... 

ok jangan segan segan la ye.... 


saja try upload poster baru
cun ke cun?
ilmu baru dapat..
ralit mengadap.. hihi


Apa Kata Anda

In Category : , ,
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment