Sunday, November 30, 2014

Pengedar Shaklee Ampang
Suzie AhmadSunday, November 30, 2014 0 comments

Assalamualaikum.... 

Orang Ampang.... 

Post ini di tujukan khas buat orang Ampang yg berminat nak COD Shaklee.. 

Boleh contact 
1. Puan Hajar 
2. Encik Najib, 
SMS/Whatsapp mereka ye... 
ooo mereka bukan pasangan ye.. kebetulan mereka duduk berdekatan..
Dorang ni cucu aku... so nak jimat kos pos kan.. so boleh contact dorang utk COD...

Ingat ye... Jangan suka suka beli daripada orang yang hanya tahu menjual je.. Pastikan korang dapat consultation yg betul. In Shaa Allah kami cuba membantu jika ada masalah dengan produk Shaklee.. Selain dari beli produk Shaklee, kalau nak jadi one of the team dalam Amazing Jutawan ni boleh contact mereka ni... or aku sendiri pun boleh... 

Kalau serius nak jana pendapatan seperti kami, kami akan guide.. via online ataupun face to face coaching...  yelah semua dah naik kan... gaji tak jugak naik naik..  so kena la ade xtra income... kadang2 uols bukan nak byk pun kan... tambah 200-300 sebulan pun jadik lah kan.. kalau dapat lebih alhamdulillah.. dah kira rezeki...  ok orang Ampang... Simpan no ni ye...  




Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment