Saturday, October 25, 2014

Pengedar Shaklee Kuantan
Suzie AhmadSaturday, October 25, 2014 0 comments

Assalamualaikum....

Orang Kuantan....

Post ini di tujukan khas buat orang Kuantan yg berminat nak COD Shaklee..

Boleh contact Aziah, SMS/Whatsapp beliau ye...

Ingat ye... Jangan suka suka beli daripada orang yang hanya tahu menjual je..
Pastikan korang dapat consultation yg betul. In Shaa Allah kami cuba membantu jika ada masalah dengan produk Shaklee..

Selain dari beli produk Shaklee, kalau nak jadi one of the team dalam Amazing Jutawan ni boleh contact Aziah ni... or aku sendiri pun boleh...

Kalau serius nak jana pendapatan seperti kami, kami akan guide.. via online ataupun face to face coaching... 

yelah semua dah naik kan... gaji tak jugak naik naik.. 
so kena la ade xtra income... kadang2 uols bukan nak byk pun kan... tambah 200-300 sebulan pun jadik lah kan.. kalau dapat lebih alhamdulillah.. dah kira rezeki... 

ok orang Kuantan... Simpan no ni ye... 




Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment