Thursday, October 2, 2014

No more pain killer!
Suzie AhmadThursday, October 02, 2014 1 comments

Assalamualaikum..

ha tengok gambar ainin ni.. baek punya aku close up hihi....

Al kisah ni minggu lepas lepas punya kejadian.. see dah 2 minggu baru nak story the mory..

kat sekolah ainin ada buat sukan.. kira macam pendidikan jasmani la lebih kurang.
entah camne dia duk main, mulut dia berlaga ngan sorang budak kelas dia, nama adam.. kepala budak tu ok je tak de ape.. cuma ainin la berdarah skit.. 
betul kepala batu budak tu hahahah....

balik2 sekolah ni lah hadiah yg dia bawak balik... 

ada la bengkak skit.. dia sibuk kata sakit denyut-denyut... 

nak bagi pain killer, dalam umah ni memang tak de pain killer, 
sebarang jenis ubat memang dah lama tak de la dalam umah ni... 
sejak amalkan supplement dah dekat setahun tak de ubat ubatan dalam peti ais.. 

tapi ada cara nak bagi kurang sakit, denyut & bengkak mulut ainin ni...

untuk dose budak umur 6 tahun macam ainin ni aku gabungkan sebiji omega guard & 2 biji ostematrix

boleh ke dia telan? dengan ostematrix senang je, bila kena air dia akan jadi licin so senang nak menggelungsur masuk ke tekak hihi...

dah bagi suh dia mandi siap pastu dia makan... korang tau punya tak sakit la mulut dia.. dia boleh habiskan 2 bungkus bihun goreng... hahahha lapar + sakit.. maknenye lapar lebih penting.. apa-apa hal isi perut dulu... 

petang tu relax je dia boleh g tuition macam biasa...

malam sebelum tido ambik lg sebiji Omega Guard & 2 biji Ostematrix..
so malam2 dia boleh tido dengan selesa & aman tanpa sakit denyut2...

Alhamdulillah... 
esoknya mulut ainin dah tak bengkak... cuma ada la luka sikit... tak lama pun dalam 3 hari luka, darah beku bengkak totally gone... 

so no more painkiller... 
this is 2nd time aku guna formula yg sama utk kes bengkak & sakit..

eh tak citer ek? 
hahah lupa la tu.. xpe nanti lain lain kali aku cerita.. camne rupa aku tergolek kat tangga, kaki terseliuh, bengkak bagai nak rak & yg paling sadis, aku tak g pun mana2 klinik hanya berbekalkan Omega Guard & Ostematrix sahaja.......

ok dah jom tido..... :-)

Suzie | Shaklee Independent Distributor | 0132650441

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Apa Kata Anda

In Category : ,
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

1 comment:

  1. adoi...sakit tu...kita yang tengok pon boleh terasa sakitnya...huhu

    ReplyDelete