Saturday, October 25, 2014

Motivation Rally
Suzie AhmadSaturday, October 25, 2014 0 comments

Assalamualaikum...

Haii rindu tak?
hihi poyo jer kan...

ok nak citer pasal Motivation Rally..
Alahai dik non dah nak sebulan baru nak story..hihi..
ya ampun....

busy mengalahkan menteri... 
bukan la ape pun... aku ada masalah dengan external hardisk.. ni dah 2nd external hardisk aku.. entah apa la lagi yg tak kena.. padahal ni baru je kot pakai...

So nak share ngan korang kat sini gambo pun tak banyak.. bole la..

Motivation Rally ni lebih kurang macam NC jugak.. tapi tak la segah NC.. mini NC la... utk NC ade la kriteria yg perlu la aku penuhi.. tapi arini tak dapat nak penuhi sebab ada 1 bulan tu aku tak effektif... owhhh sedihhh! sob sob sob...

Alhamdulillah merasa jugaklah naik pentas.. mini pun mini lah... menambah semangat untuk terus berkongsi ngan korang kebaikan Shaklee... 



iye... SUPERVISOR... Supervisor pun maintain 4 figure income... 
nak jugak merasa side income 4 figure? meh ler join aku meh... aku ajar cara2 untuk menjalankan bisnes Shaklee ni camne... 



Antara rakan seperjuangan... kami tak pernah kenal pun antara satu sama lain.. tapi dalam Shaklee kami bersatu... Alhamdulillah... bisnes dapat... kawan baru dapat... merapat2 kan lagi silaturrahim... 




Bagus anak-anakku.. sangat behave masa atas pentas

Tapi Adam memang tak leh blah... lepas sesi ambik gambo.. masa nak turun pentas tu, bila tengok byk sangat camera kat bawah pentas tu kan, dia mula la.. wat perangai diva dia tu... udah le aku ni hujung sini sekali.. nak berjalan ke hujung sana... sepanjang pentas tu dia melambai2 tangan feeling feeling model catwalk... 
arghhhh stress mak.... 
adik aku tak snap plak gambo... huhu.. kalau tak dapat tgk aksi si Adam melambai ala ala menang award kat atas tu... haih la... 
kalau gitu doa la next year NC ibu ko dapat naik pentas ambik award.. ha besar skit pentas deme masa tu.. tau.. doa tau... nanti ibu bawak naik sekali lagi.. hihi... Amin....

This is part of Success SUPER Mommies punya team bersama President Shaklee Malaysia..

Masa datang Rally ni ramai la geng2 bertanya...
"Apasal la ko makin putih, orang duk pulau gelap tau!"

hahaha.. Putih kah?
haiiii kata makan Shaklee haruslah kulit ku terlindung dari sinaran UV ye dak?
Tapi idok le putih mana....

cer tengok ni

Ha.... all the way from US... President Shaklee US
tak leh challenge this oreng putehhh.... 

i'm Malaysian harus la gelap kennnn.... hihi.... 

ok la korang nanti sembang lg ye... mau beradu sudeyyy.... uishhh kul 1am already... lambat nanti meruyup subuh teman.. hihi...

ok ada yg berminat nak try Shaklee? consultation tip top & haruslah free kan... 
boleh sms/whatsapp/telegram/wechat/tango akak ye... :-) 
respon pantas In Shaa Allah..

Suzie | Shaklee Independent Distributor | 0132650441


Apa Kata Anda

In Category : ,
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment