Sunday, October 26, 2014

Geng Bas Sekolah
Suzie AhmadSunday, October 26, 2014 0 comments

Assalamualaikum...

Diam tak diam dah nak dekat sebulan aku perap ini cerita...

Reunion geng2 sekolah...

tapi sebenarnya tak rancang pun nak balik semata2 utk reunion ni.. tapi sebab minggu tu ade Motivation Rally, so sekali harung la ceritanya... 

Masa dorang bincang2 dalam group whatsapp aku banyak diam, sebab tak plan pun nak balik... buat reunion pun sebab one of our fren balik all the way from UK... United Kingdom ye bukan Ulu Klang... hihi... 

So disebabkan cerita dah sebulan punya hal.. tak excited sgt nak story.. jalan cerita pun banyak dah lupa...

Tapi sangat best, sebab reunion ni hanya for GIRLS.... ada la yg datang bawak laki... tapi pandai2 lah bawak diri & anak2 ye... kami busy! hahahha....

ok ini lah few gambo yg senonoh skit kejadiannya... banyak lagi gambo lain.. tapi agak tak senonoh kejadiannya... biasa la.... 

kami ni bukan sekelas pun... kelas lain-lain... tapi sebab dari form 1 sampai la ke form 5, muka ini lah jugak ngadap cuma kelas je lain lain.. kami jd close... lose contact kejap.. lepas tu bertemu semula dalam group whatsapp... Alhamdulillah... ada jugak kebaikan teknologi ni kan...

ok la tu je nak citer... asyik citer Shaklee je nanti korang bosan lak... 

see u next time.... byeeeeee......... :-)

Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment