Wednesday, October 1, 2014

Pengedar Shaklee Langkawi
Suzie AhmadWednesday, October 01, 2014 0 comments

Assalamualaikum...

Lama dah rasanya tak update pasal aku punya 1st level dalam Amazing Jutawan..

eceh.. nama Amazing Jutawan.. tak pe lagi ramai yg sebaut moga2 menjadi kenyataan.. Amin...

Post ni di tuju khas untuk orang-orang Langkawi yang nak COD Shaklee... 

Boleh contact either one of us... SMS/Whatsapp

Ingat ye jangan suka2 beli dari orang yg hanya tahu menjual je.. pastikan anda mendapat consultation yg betul..
kalau korang beli dari kami, In Shaa Allah kami bantu jika ada masalah dengan produk Shaklee...

yelah kadang2 untuk yg tak biasa ambik supplement ni tak faham apa itu healing crisis.. ha tu nanti sembang kat entry yg lain pulak ye... 

Selain nak beli produk Shaklee dari kami, kalau korang nak join jadi one of Amazing Jutawan, pun boleh contact kami..

Kalau serius nak jana pendapatan kami akan guide korang, via online boleh nak datang umah coaching pun boleh.. 

ok simpan no phone kami ni ye.. :-) 





Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment