Thursday, September 18, 2014

Beli sambil kumpul saham akhirat
Suzie AhmadThursday, September 18, 2014 0 comments

Assalamualaikum...

ramai yg tahu kan bulan ni promo Mealshake Buy 3 free 1
ha ni first time tau sejak aku join Shaklee Jun 2012 ada Buy 3 free 1..

kalau tak biasanye kan Buy 6 free 1... 

tapi ni bukan je setakat Buy 3 free 1 ada extra lagi..


ha ni kalau korang beli 1 set (buy 3 free 1) 10% dari hasil jualan akan di salurkan ke 2000 kanak2 yg kurang bernasib baik selama SETAHUN!

nampak tak kat situ ada win win situation.. 

- beli 1 set dapat free 1 tin
- beli 2 set dapat free 2 tin
- beli 3 set dapat free 3 tin + FREE MEMBERSHIP

Aku sebagai SID tolong korang utk hidup lebih sihat, hasil belian korang tu dapat bantu kanak2 yg kurang bernasib baik tadi...
saham akhirat tu.. membantu.. dah sah2 hasil bantuan korang nanti tu akan menjadi darah daging mereka... semoga kita semua mendapat berkat & rahmat dalam hidup nanti sebab membantu yg kurang bernasib baik

ye la zaman sekarang ni nk harap korang p buat baik memang potensi adalah kurang kan.. so cara ni memudahkan korang.. beli at the same time korang buat amal jariah..

ok malam ni tu je nak citer.. 
elok la esok pun hari Jumaat kan... penghulu segala hari & perbanyakkan sedekah In Shaa Allah rezeki kita akan murah lagi Allah bagi... 

ok nak p beli jugak ni, karang habis stock.. biasa promo promo gini laju jer stock habis.. stock habis melepas!

Suzie | Shaklee Independent Distributor | 0132650441


Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment