Saturday, September 20, 2014

Giveaway
Suzie AhmadSaturday, September 20, 2014 1 comments

Assalamualaikum...

ha ni nak citer ni.. 

nak kasik Performance Drink percuma kat korang, hanya seorang sahaja yg kaan dipilih..
ha peminat performance drink ni suka la kan... 

caranya senang je....



g kat page aku... click je ni ---> Butik Kesihatan Online

lepas tu ikut arahan ni

1. anda haruslah LIKE page Butik Kesihatan Online ini.

2. SHARE picture ini berserta slogan " Saya nak Performance Drink ini kerana _______________" 


3. KOMEN di post ini "saya dah"

Pemenang akan dipilih berdasarkan berapa LIKE yg anda terima pada SHARE .

Pemenang akan menerima Performance Drink ini serta hadiah misteri PERCUMA!

*sah sehingga 20 Sept 2014 

Sebarang pertanyaan boleh PM


ini hanya sah di page aku ni je tau.. ha korang jangan gatal p tanya plak kat branch sebab tak de... ni cuma ikhlas aku nak kasi korang cuba Performance Drink ni.. :-) 

ok selamat mencuba.....


Suzie | Shaklee Independent Distributor | 0132650441




Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

1 comment: