Sunday, August 10, 2014

6th Birthday Ainin
Suzie AhmadSunday, August 10, 2014 0 comments

Assalamualaikum..

Alhamdulillah...
harini 10 Aug 2014 Ainin genap 6 tahun. tahun depan dah darjah satu...
alamak terasa ketuaan yg semakin hampir ini..

makin tua makin pendek la umur kita.. setuju?

Terasa macam baru je few days melahirkan Ainin...
Siap dalam ward sms laki aku nak tobat tak mau bersalin dah.. hihi.. sakitnya... Allah je yg tahu..

Alhamdulillah aku bersalin dengan selamatnya pada 10 Aug 2008..
Lahir kecik ke cik kak ni.. 2.1kg jer.. owhhh after 6 years, dia membesar bagai Johan.. sekarang dah 20kg.. :-)

"Ya Allah, panjangkanlah umur anak kami ini, terangilah hatinya, teguhkanlah imannya, bagusilah amal perbuatannya, lapangkan rezekinya, dekatkanlah menuju kebaikan, jauhkanlah dari keburukan.

Ya Allah, kabulkanlah doa kami ini, agar anak kami menjadi anak yang soleha, yang senantiasa taat kepadaMu dan berbakti kepada kedua orang tuanya”

Amin ya rabbal ‘Alamin


Anak dara sangat kan... huhu

Ainin Sofiya -  Day 1

di sebabkan kekangan $$$ maka ibu mampu belanja 1 slice of SR cake je Ainin.. ok la... Nanti ibu kaya kita beli seketul besar tu ye... 

Jadi anak yg solehah, baik, pandai, cerdik & segala-galanya lah... Amin..... 

Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment