Sunday, August 31, 2014

Free Membership Shaklee
Suzie AhmadSunday, August 31, 2014 0 comments

Assalamualaikum..

Harini dah Nisfu Sya'aban. kejap je masa berlalu. aku pun tak perasan dah 15 Sya'aban arini. tengok kat news feed FB orang cerita pasal Nisfu Sya'aban. untung sebenarnya ada FB, kadang2 mengingatkan kita yg lalai ni..

Ramadhan pun dah dekat. aku ade berbaki 2 hari lagi belum berganti. In Shaa Allah minggu depan habis ganti puasa tu. Amin.. 

Sebelum nak sembang pasal FREE MEMBERSHIP SHAKLEE aku nak bagitau since ramai yg belum tahu bahawasanya Shaklee adalah MLM..

Seram?

haha ok di sebabkan sesetengah manusia yg salah menggunakan sistem MLM ni lah kebanyakkan dari kita dengar MLM terus angkat kaki & cabut!

aku pun dulu macam tu jugak, tapi bila dah join Shaklee & dapat mentor yg betul tanggapan aku totally 360' berubah.

Kenapa?

Jom baca ni:

Who Are Some of the Billionaires Involved in Network Marketing?

Warren Buffet -- one of the, if not the, wealthiest and shrewdest stock market investor -- purchased Kirby and Pampered Chef, both MLM companies -- though they prefer to be known as Direct Sales companies.

Roger Barnett, whose family owns Burberry (multi billion$$ clothing corporation) and Experian Credit Company, bought Shaklee, one of the oldest MLM nutrition companies.

Michael Johnson, former CEO of Disney, now runs Herbalife, a huge MLM company, specializing in nutritional and weight loss products
.
Citigroup , one of the largest banks in the world, owns Primerica Insurance, an MLM company that was originally started by A L Williams.

Obviously these business giants recognize that MLM is NOT a fraud, scheme or scam. They – and many successful, shrewd business people -- KNOW that there is a great deal of untapped wealth available in the MLM/Network Marketing industry. No doubt we will learn about other very wealthy people who are affiliated with MLM companies.


ha ada paham sekarang? kalau  korang involve dengan orang yg salah & kira nak kaya cepat jadi melingkup lagi terlungkup! :-)

ok camne nak jadi ahli Shaklee?

mudah sangat.....

1. Dengan hanya RM65 yuran ahli seumur hidup, tambah RM10 utk postage memberkit, postage tu semenanjung je tau kalau Sabah/Sarawak add RM20.

nak register ngan sapa? boleh pilih mentor2 yg korang selesa & yakin or boleh je register dengan aku ehem! :-) , untuk aku bimbing korang menjana pendapatan 3-4-5 angka.. 

lepas register boleh start share dengan kawan2 apa kebaikan yg korang dapat lepas mengamalkan Shaklee. tak tau jugak nak buat camne? 
lepas register tu announce je lah korang dah jd SID just to make people aware yg korang dah jadi SID. 

lagi?

lagi kena la register dulu & lain2 tips akan di share dalam group khas untuk membimbing korang ke jalan & arah yg benar...

owhhh ye tadi kata nak share camne nak dapat free membership. ada 3 cara:

1. Beli VIVIX 2 botol. ha korang layak sangat2 dah ni utk FREE MEMBERSHIP. lepas tu next month dapat lah bonus dalam lebih kurang RM35*. ermmm macam tak de ape je kan.. sapa nak bagi dik non tengah2 bulan iaitu setiap 14/15 hb dapat.. walaupun hanya RM35 je.. kalau saja2 mintak kat bff korang pun belum tentu dapat, silap2 di soalnya macam kan korang ni menjual dadah je.. ye tak? 
pulak tu sah2 RM35 tu kena pulang balik kat member tu kan... jangan main2 dik hutang kena bayar tau melainkan kawan korang tu halalkan..  

2. Beli Shaklee COLLAGEN POWDER 3 kotak. dapatlah free membership + bonus for the next month RM34*

3. Tak pun korang beli lah pape pun rangkaian produk Shaklee yg berjumlah RM650* bersamaan 200uv, ini melayakkan korang dapat FREE MEMBERSHIP. 
macam banyak jer RM650 tu? aiii fikir banyak maka susah & banyak la amount tu.. fikir senang & celah gigi jer amount tu. camne nak dapat? ha share le ngan kengkawan, adik beradik, mak ayah, sedara2, kawan2 opis, ngan laki ke ngan bini ke.. campur2 dah layak FREE MEMBERSHIP. 

apa yg best jadi ahli Shaklee?
ehhh mestilah best... selain dapat kumpul bonus setiap tengah bulan, barangan Shaklee korang boleh beli pada harga ahli. jimat 5%-30% tau.. jangan main2.. 

kena buat business ke?
ehh tak paksa pun buat business, kalau rasa nak enjoy harga ahli je pun tak ada masalah. beli utk makan sendiri, kalau beli ngan SID dapat harga retail dik... kalau jadi ahli senang je.. ade debit kad? ade online banking?
kalau ada klik klik klik nanti ting tong! sampai la abg kurier depan umah hantar barang yg korang order. 

kalau nak business?
pun boleh jugak, meh register ngan akak meh, nanti kita masuk dalam group akak ajar camne nak buat, camne nak share dll berkaitan.. 

ok paham dah camne?

agak2 nak info lanjut, PM je.. meh kita sembang panjang lagi ye..

 

Apa Kata Anda

In Category : ,
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment