Monday, May 12, 2014

Warganegeri Langkawi
Suzie AhmadMonday, May 12, 2014 0 comments

Assalamualaikum,

ada yg merinduiku kah?

lama tak menjengah kat sini, maaf la ye akak sibuk skit.. penghijrahan.. sapa ada yg baca entry lepas mesti tau yg aku akan berpindah ke Langkawi.. berhijrah ikut husband. \

sepanjang nak lalui waktu berhijrah tu macam2 la halangan & dugaan.. sampai gaduh la kami laki bini hahhaha...

alhamdulillah... akhirnya pada 6 May 2014 kul 4 pagi barang kami berjalan ke Langkawi & kami follow pada malamnya..

kenapa kul 4 pg barang jalan.... adehhhh panjang ceritanya.. dah macam lari malam pulak kan... 

pada masa karangan ni di tulis aku dah kat Langkawi dah 7 hari... hihi.. tak sempat nak g mana pun lagi.. barang dalm umah pun belum habis kemas.. 

ni pun sempat la curik masa mengadapa sekejap.. 

ok nanti kita sambung lain kali story ye.. nak tido dlu... penat masih tak habis lagi... 

ooo ye... nak bagitau COD Shaklee aku pun dengan ini secara rasminya telah beralih arah ke Langkawi...
Tapi utk regular customer aku, jangan risau... masih boleh di pos.. Add RM10 je utk postage... 

Berminat nak jadi ahli? ala bukan kena buat business pun... kalau setakat nak makan sendiri boleh je join ahli, boleh enjoy harga ahli, kalau tak jadi ahli kena enjoy la harga retail ye...

murah je jadi ahli RM65 + RM10 (postage memberkit)
keahlian seumur hidup!

 

Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment