Wednesday, February 26, 2014

Chicken Pox dan Shaklee
Suzie AhmadWednesday, February 26, 2014 0 comments

Assalamualaikum...
bersiaran lagi.... 

harini nak cerita pasal chicken pox... ha straight to the point terus ek.. tak de dah la nak mukadimah macam2..

Testimonial dapat dari geng JUTAWAN yg baru-baru ni kena chicken pox. tak nak kesan parutkan? jom tengok apa kak cik adik manis ni..





ha tu dia rahsia yg bukan lagi rahsia dah... 
mana nak dapatkan semua ni?

Dengan harga yg istimewa!
Dapat consultation free. so tak de lah korang tak tentu arah kan tak tau camne nak consume.
Dapat sesuatu la of course dengan setiap pembelian dari aku ni... hanya dari aku tau.. kalau g branch korang tanya yg sesuatu ni memang tak dapek la citernye... 
so camna nak order??

 


Apa Kata Anda

In Category : , ,
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment