Saturday, December 28, 2013

Shaklee Independent Distributor di tempat anda
Suzie AhmadSaturday, December 28, 2013 0 comments

Assalam,

Huiiii lama tak berupdate ye.. macam busy benau gayanya... 

ok ok azam tahun baru... 2014... 

setiap hari mesti update 1 stori at least... (huhu macam ramai je yg baca.. boleh la.. kot2 sapa2 terserempak dengan blog ni ka... jemputla follow ye...)

ok tengok tajuk??

ok nak update empayar AMAZING.. ok yg aku update ni cuma 1st level di bawah aku sahaja ye... alhamdulillah dah berkembang.... sebab sekarang di bawah AMAZING bukan sahaja ada 1st level.. dah ada 2nd level & 3rd level... 

sesiapa yg berminat nak COD barang di kawasan yg berhampiran boleh lah contact wakil AMAZING di bawah:- 

Yusrina - COD Nilai - 0132710590

Aziah - COD Kuantan - 0199793360

Intan - COD Bandar Baru Bangi / Putrajaya - 0193705626

Eimy - COD Ukay Perdana - 01110717783 (cikgu FB ads)

Yushafinaz - COD Keramat AU/Wangsa Maju - 0132068486 @ 0176205728

Hayati - COD Seri Kembangan - 0193961896

Puteri - COD Keramat AU - 0125861081

Rini - COD Gombak - 0192052508

Roszinatul - COD Gombak - 0124909440

Ashikin - COD Langkawi - 0194427858

Zalfariza - COD Seri Kembangan - 0192788532

Mariyana - COD Bayan Lepas Penang - 0124642056

Ernani - COD Selayang - 0162550650

Hameedah - COD Johor Bahru - 0177035707

Boleh la contact mereka jika korang ada berada di kawasan berhampiran untuk COD barangan Shaklee...

atau...

COD area Setiawangsa/Keramat AU/Sri Rampai
kawasan lain yg berdekatan & boleh dipertimbangkan
Ampang (area Ampang Puteri), Taman Melawati (berhampiran MRR2), Wangsa Melawati & kawasan yg berhampiran.. hihi...

calling calling ye.... 



Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment