Friday, November 8, 2013

VIVIX - Bukan sekadar kelihatan muda
Suzie AhmadFriday, November 08, 2013 0 comments

Assalam,

alhamdulillah dah masuk Muharam.. harini dah 4 Muharam 1435..

dah jadi macam update mingguan pulak blog ni... banyak story... nak story jugak pasal Super Family Day weekend baru ni... tapi gambar belum transfer. akan ku usahakan sehari dua ni ye....

rasanya ramai yg dah tahu, Shaklee promo bulan ni adalah VIVIX - Buy 6 free 1
apa yg korang dapat dengan belian VIVIX pada bulan ni? harga dah sah sah jatuh... jimat lebih dari RM50 sebotol! giler kentang kalau tak ambik. tapi nak beli 1 botol pun boleh jer... tak de masalah... tapi rugi la... sebab kalau beli 2 botol aku boleh offer free membership untuk korang.

Alhamdulillah.. bahagia rasa dapat membahagiakan kedua ibu bapa kita kan... 

takkanlah kita sanggup nak tgk parents kita telan berbakul bakul ubat... duit boleh cari ye anak anak.. tapi ibu bapa? tu je la satu.. 

apa yg ada dalam Vivix ni ek?
Vivix™ Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. 

Bakal dipatenkan tidak lama lagi.  Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.


ok nanti kita sembang panjang lagi pasal VIVIX ye... cerita ape kebaikan Anggur Muscadine (bahan utama dalam vivix) & bagaimana vivix dapat membantu dalam masalah cancer... 


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Apa Kata Anda

In Category : , ,
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment