Wednesday, November 20, 2013

alamak.com
Suzie AhmadWednesday, November 20, 2013 0 comments





Assalam... 

heheh tak de angin tak de ape tetb gambar terjah dulu ye dak?

kejadian di atas bukanlah kejadian pertama. tapi dah berkali kali dah... tapi bukan lah dari orang yg sama... tapi orang lain-lain... 


ko dah kenapa dik? kesunyian ker? tak payah la nak jadikan ahkak ni sugar sugar... akak tak de keta besau besau... tu la keta yg ade.. tu la bawak g pasar, tu la hangkut barang2 SHAKLEE & keta tu jugak lenjan ke mana sahaja...

halo adik manis.... kasi profile baca la.... ahkak penat nak layan. kot customer akak memang layan dik.. tapi setakat mintak asl pls... tu zaman-zaman alamak.com bole la...

haha teringat pulak zaman zaman belajar dulu.. asal masuk lab jer mesti terjah alamak.com dlu... kendian baru buat keje.. hahaha senonoh sangat perangai. kadang masuk lab saja jer nak alamak.com

macam macam group ada.. kat situ la berkenalan... tukar tukar email add.. kalau confident tukar no phone.. (yg ni jarang la aku bagi,)
tapi ada jugak la yg hamsam! nak email add pastu bagi la gambar2 yg sangat la senonoh kejadiannya... nsb la dah tak guna email tu..

TAPI!!!

boleh pulak terjumpa dalam FB...! nasib la labu... ku block saja dikau! ingat lapar sangat ke buah pelir hangpa tu... nampak sangat tak laku sampai nak kena bagi orang tengok... bawak bawak la bertaubat ye.... 

eh tapi aku berkenalan ngan husband bukan kat situ ek... dia mana IT sangat.. sampai la sekarang.. fb pun login sb nak main game.. ok la tu tak IT, kalau terlebih IT payah gak tu...haaaa....



ramai jugak ek yg cuba mencari jodoh kat fb ni... tapi untuk yg lain berhati hati la ye....
kalau ye pun kesunyian & belum berteman Allah kan ada... minta la pada DIA... 
In Shaa Allah korang takkan kesunyian... 

pesanan khidmat masyarakat khas dari aku.. :-) 
 


Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment