Tuesday, October 22, 2013

Sustain Release Vita C (500mg) is Back!
Suzie AhmadTuesday, October 22, 2013 0 comments

Assalam...

Alhamdulillah dah 17 Zulhijjah 1434... 

Tak yah la cakap pasal kalendar biase tu.. sebab dah biasa sangat kan.. so kita sebut la pulak kalendar Islam.. sebab ramai yg tak tahu.. yg korang tau puasa & raya jer.. tul tak? 

rasanya ramai yg dah tahu kehadiran Vitamin C semula dalam pasaran.. ye semalam dah berada di pasaran semula selepas setahun menghilang... wahhh memang tsunami betul... ramai yg pakat-pakat order takut habis lg...

ha inilah dia Vitamin C yg berwajah baru..

kenapa lama menghilang? lama sangat sangkut kat KKM tu.. see bukan senang ye sesuatu tu nak ada dalam pasaran. ambik masa oooo... so pastikan supplement yg korang ambil ade approval from KKM & ade kajian klinikal.. kalau tak de ape2 jadi masa depan sendiri mau ingat...

rasanya tak perlu kot aku citer panjang pasal ape faedah Vitamin C ni.. ramai yg dah tahu.. kalau tak tak de la tiab-tiba jer iklan Vitamin C organic & Vitamin C dr.Holland bersepah dengan tiba-tiba... g mintak no KKM tu pastu pegi check kat website KKM tengok sapa yg punya...

jangan mudah tertipu ye...

dengan harga di bawah RM100 anda akan dapat 180 biji Vitamin C Shaklee ORIGINAL wokeh.. 



 

Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment