Thursday, October 10, 2013

iPhone 5c is coming!!
Suzie AhmadThursday, October 10, 2013 1 comments

Assalam semua....

Its Thursday!! nak dekat dah raya haji ni... Monday aku cuti sebab babysitter anak aku cuti.. lama ooo cuti 4 hari.. plan tak de ape. tak kemana pun.. sebab 'perang dingin' masih berlangsung... hahahah... tak yah citer panjang pasal 'perang dingin' tu... rahsia... hihi..

ni nak citer isu hangat harini.. google je bersepah citer ni... ape tu??

iPhone 5c & 5s akan masuk Malaysia on 1st Nov 2013!! yeay!!
ini yg ku tunggu2... aku ni bukan lah peminat gadget sangat pun.. & tak la mengikuti perkembangan dunia IT ni sangat.. TAPI.................. sebab iphone 4 aku sekarang sedang buat hal... nk betulkan tak berbaloi dik non... maheiiiii.....(kata org perak)
sekarang ni aku cuma bertahan dengan apa yg ada jer... harap2 dalam masa terdekat ni jangan la over buat pasal dia ni ye... 

kenapa aku masih memilih iPhone?? kenapa ek... sapa2 yg tak pernah pakai iPhone cuba la pakai. mesti melekat.. haha tak mahu yg lain... macam shaklee la "tak kenal maka tak cinta, tak amal maka tak rasa".





yang mana idaman hati? tak de la aku ni bercita-cita nak ambik yg mahal... ambik yg biase2 jer dah la... iPhone 5c je.. yg 5s mahal nauuu... belum ade kemampuan lagi...

tu jer nak citer arini.. hehe... 
ok malam ni nak mimpi dapat iPhone 5c & nak RCA beli iPhone 5c.. Amin...... :-) 


Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

1 comment: