Monday, September 9, 2013

Kami kini di Kuantan..
Suzie AhmadMonday, September 09, 2013 0 comments

Assalam..

Syawal sudah pun melabuhkan tirai.. 
lama tak berupdate.. banyak sangat yg berlaku lately ni...  macam2 nak cerita tapi memanjang la tak berkesempatan..

ok sebelum bersembang dengan lebih panjang.. nak story... Alhamdulillah.. empayar AMAZING semakin membesar & menambah bilangan ahlinya.. semoga perkembangan positif ni akan terus berlaku.. 

Kepada sesiapa yg berada di Kuantan & berminat nak dapatkan SHAKLEE secara COD di area Kuantan korang bolehlah contact one of the AMAZING team yg berada di Kuantan.. siapa kah??
.
.
.
.
.

Ya inilah orangnya.. Wan Aziah...
Beliau adalah salah seorang team AMAZING..
Boleh contact beliau sms/whatsapp - 019 9793360 - Aziah

Berminat nak bersama-sama dengan Team AMAZING untuk menjana pendapatan secara pasif??
Boleh contact aku ye ... Suzie  -  013 2650441 (sms/whatsapp/wechat)
bimbingan akan di berikan semuanya adalah secara online tak kira di mana jua korang berada... :-)

ok nak masuk tido dlu... daaa........... 




 

Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment