Friday, August 2, 2013

COD Raya!!
Suzie AhmadFriday, August 02, 2013 2 comments





Alhamdulillah.. harini 24 Ramadhan 1434H..
kepada sesiapa yg berminat nak dapatkan Shaklee & consultation saya ada di tempat seperti yg di dalam gambar tu ye.. date bila? tak confirm lagi & korang boleh sms/whatsapp/wechat... 

p/s: for serius buyer only!!
kenapa ade P/S tu ye... 
ok la mentang-mentang la aku boleh jugak bertolak ansur dengan tempat2 yg nak COD ada pulak orang yg cuba nak pijak 'kepala' ye.... 

please la jangan nak buang masa & tenaga seseorang tu untuk kepentingan sendiri...

al kisah kejadian satu malam dapat 1 call... semangat orang tu nak Shaklee tapi sayangnyer orang tu di selatan... tapi di sebabkan berkehendakan Shaklee sangat2 dia bersetuju untuk jumpa aku di Ampang esoknya.. pukul 2 petang... ok la Ampang dengan rumah aku pun x berapa jauh.. cuma nasib tak baik traffic jammed tu je la... 

di sebabkan orang tu nak jumpa aku kul 2 petang maka aku terpaksa tunda banyak benda yg suppose aku buat hari tu..  dah nak tengahari tak de khabar berita & pada pukul 1 aku sms boleh tahu tak ape jawapan dia?? "saya dah beli dengan orang lain. sori"

what the **** hadoiii kurus pahala puasa aku tau! ok fine dah beli dengan orang lain bukan masalah bagi aku TAPI!!! boleh tak ko bgtau aku awal.. ko ade lebih 12 jam untuk taip only 1 sms untuk bgtau... ko tau tak aku tunggu ko untuk kul 2 ptg tu for nothing!!! buang masa ok!! sebab ko deal dengan aku malam sebelum tu & kita dah setuju untuk jumpa pukul 2 petang.. eh agaknye kan kalau aku tak sms ko sampai la kul 2 petang tu haram ko tak bgtau sampai sudah... nasib aku tak kuar umah lagi .. kalau aku dah kuar umah & bgtau dah berada di tempat tu how?? serius aku sangat menyampah dengan org yg pesen macam ni! sebab orang yg jenis macam ni dia tak fikir orang lain dah. dia kira lepas diri dia jer... patut la awal2 aku macam berat je nak ambik order dia nih... ha! ade kejadian rupanya...

owhhh sorry merempan bulan-bulan pose nih!

nasihat kasih sayang aku untuk orang-orang cenggini.. kalau tak suka orang buat ko jangan la ko buat orang ye.... what goes around comes around.... 

 


Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

2 comments:

  1. Dugaan bulan puasa..sabo ye dear..klu kena kat saya pun saya marah..huhuhu.saya yg baca pun geram..bab menunggu org memng uji kesabaran.selamat berpuasa.. :)

    ReplyDelete