Thursday, July 18, 2013

Video JUTAWAN yg panasssss
Suzie AhmadThursday, July 18, 2013 1 comments



Assalam,

harini dah 9 Ramadhan.. Alhamdulillah.. harini KL hujan... sejuk sikit....

ni nak share ngan korang semua video yg buat orang-orang kat luar sana panasssssss tengok benda ni... berapa kali upload dalam youtube, kena remove la, kene private la, kena hack la... macam-macam... ape yg dengki sangat tak tau.. 

kalau nak join sangat group JUTAWAN ni contact je la.. tak payah nak sakit hati tak tentu hala tengok kejayaan kami.. Jom join & rasakan ape yg kami rasa...

ape tu??
CASH reward - di bayar setiap 14hb - based on ape yg kita usahakan sebelum tu. korang buat korang dapat.. banyak mana korang buat banyak tu korang dapat. 2? 3? 4? 5? angka? korang decide nak berapa...

CAR bonus - bila dah sampai 1 tahap korang layak dapat CAR bonus ni... mudah jer tengok performance korang untuk 3 bulan.. capai ape yg di syaratkan... bukan dapat kereta tau.. tapi tiap2 bulan Shaklee tolong bayar duit kereta korang... 

CONVENTION -  5 star, 7 star punya trip. gile kentang sapa tak nak... yg muslim dapat g umrah free Shaklee bayar. tak nak?? ruuuuuugggiiii, kumpul point, sebab tu anda buat anda dapat.. kalau nganga tak de usaha tu yg meroyan tengok orang lain dapat.
sebab ape? sebab diaorg buat saya buat diaorang usaha untuk dapat saya juga usaha untuk dapat... korang??? 

Layan video ni.... 




Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

1 comment: