Friday, July 12, 2013

Performance Drink Shaklee yg much better than 100 Plus
Suzie AhmadFriday, July 12, 2013 0 comments

Assalam...

In Shaa Allah hari ni hari ke 3 kita berpuasa.. so camne?
ada yg dah start lembik? tak larat? kepenatan? dah ada yg terlajak waktu sahur?

mai dekat sikit nak citer pasal Performance Drink. kenapa PD ni better than 100 Plus tu..


Apa fungsinya?
1.    Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonic
2.    Ia membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina:matodextrin,fructose & glucose
3.    Ia  membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan.
4.     Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.
5.    Ia bukan saja untuk ibu menyusu/mengandung semasa berpuasa, tapi sesuai untuk semua, terutama yang kerja di tengah panas.dan utk elak rasa kering/haus yang amat.. bukan je time berpuasa..tapi sesuai bila2 masa...

kredit to gayahidupsihat

"....Shaklee Perfomance offers immediate hydration and sustained energy in a great-tasting, thirst-quenching Orange flavor. Just mix in water. Drink 8 ounces for each 15 to 30 minutes of activity for more energy, lasting stamina, and proper hydration.Shaklee Performance delivers that right amount of fluids, electrolytes, and carbohydrates so that it enters the bloodstream quickly and stays there longer. keeps your blood volume up, and your heart rate down, Equaling more stamina..."

ha dah tau kan ape itu PD, sekarang tak de dah alasan tak larat, tak de tenaga, kepenatan tak de ye... bersahur dengan PD In Shaa Allah kerja di siang hari tak menjadi masalah, berbuka dengan PD In Shaa Allah ibadat waktu malam dengan sempurna.

terlewat bangun sahur??? tak de masalah, shake shake PD minum & makan kurma 3 biji.. In Shaa Allah tak de masalah bila berpuasa di siang harinya... 



* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.



 

Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment