Wednesday, June 19, 2013

Shaklee National Conference 2012/2013
Suzie AhmadWednesday, June 19, 2013 2 comments

Assalam...

aishh dari sehari ke sehari nak sembang ngan korang semua pasal 1 event yg aku join on 8 Jun 2013 baru ni...

apa tu??
yes... i'm here.... kat mana? Sunway Resort & Spa... ambik aura - aura positif... really enjoy it.. siap berangan ni... satu hari nama aku akan disebut & aku akan lalu jugak kat karpet merah tu.. berangan siap anak anak iring ni... In Shaa Allah... Amin Ya Allah....

persembahan pembukaan... Michael Jackson wokeh... hehe... gugur jantung mak dengar muzik dia.. kuat.. sorry la kalau tak berapa nak nampak.. camera phone jer.. nak bawak camera canggih skit lupa plak nak ambik kat umah mak... ooo yela mana anak2 ku? anak2 ku haruslah bersama En Hubby ke kenduri kawin di Nilai bersama-sama dengan ibu mertua ku.. hehehe... masa ni lah masa untuk diri sendiri... senang nak bergerak 1 hal... ramai betul umat manusia... most of them chinese... Tapi alhamdulillah.. aku tumpang bangga jugak.. sebab tahun ni ramai Muslimah naik pentas... baju yg serba sederhana... most of them hanya berjubah.. tak de over dengan nak mekap bagai.. tayang handbang semua tu tak de.. siap naik pentas bawak anak.. sama-sama meraikan kejayaan... tu yg bestnya Shaklee ni... dengar kata tahun lepas ramai chinese naik pentas.. maka tahun ni Melayu kuasai pentas........ 

ni antara award yg di sampaikan.. tapi ni bukan aku nyer la... next year aku punya.. (Amin Ya Allah). ni aku pinjam "mommy Alin" punya award.... 
ni la "mommy Alin". Mak (upline) aku dalam Shaklee.. aik apesal aku nampak agk gemuk kat sini?? ok salah camera.... aku sekarang baru 50kg kot................ hihi....
Million Dollar Earner!! hehehe yg ni "Nanny Cery". Nenek (Upline) aku dalam Shaklee.. bestkan jadi dia... dah capai tahap tertinggi dalam Shaklee.. tapi untuk jadi seperti dia bukan mudah.. ada jatuh bangun nyer jugak... ini semua di ceritakan semasa NC baru ni.. perkongsian cerita bagaimana dia berjuang utk capai apa yg dia ada sekarang... owhhh ambik aura ambik aura... aku juga boleh seperti dia... cuma perlu commit! 
"Keep on giving, Keep on sharing,
Never expect in return,
At the end of the day all the good thing 
will happen to you"
Nanti tahun depan naik pentas ambik sendiri punya ye Suzie... ni orang punya... kita pegang ambik aura je dulu.. Chaiyok!!!
Antara geng S-Mommies yg hadir... ada lagi ni ramai... tp biasa la bila dah ramai2.... Alhamdulillah sesi NC dah habis. melihat orang hebat naik pentas... untuk menjadi hebat kita perlu bergaul dengan orang yg hebat.. untuk positif kita perlu bergaul dengan orang yg positif... bersemangat! Fasa 12 bulan mendidik hati menghampiri puncaknya.. selepas ni pecut!! Amin Ya Allah....






 


Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

2 comments:

  1. cabar diri suzie.. next year pasti dapat award.
    jom kita gempurrr

    ReplyDelete