Monday, May 27, 2013

weekend yg bz..
Suzie AhmadMonday, May 27, 2013 0 comments

Assalam semua...

weekend baru ni weekend cuti yg panjang + cuti sekolah lg... 
kemana kami minggu ni?? minggu ni balik ke kampung en Hubby... Felda Sri Jaya Bukit Serampang Segamat Johor... (ha panjang ko......) hihi... balik kampung this time tinggal kan Ainin kat sana.. dia nak duk sana dengan Atok Mak dia... biarlah.. seminggu je pun... 

balik kali ni bawak rombongan... rombongan ape? hehe bawak rombongan kawan en Hubby ler... tak ramai pun 1 family jer... diaorang galak sangat nak g mancing ikan puyu & haruan.. besar2 ikan nya... tak teringat lak nak snap gambar... ok minggu ni balik lagi nanti aku snap kan untuk korang ek...

biasa la on the way nak balik tu lepas je Bangi jammed gilos.... terpaksa la cross ikut LEKAS... sampai senawang masuk balik PLUS... clear je.... katanya ada 2 accident kat Labu... ntah... ok this time menggunakan WAZE kat phone.... haram tak berfungsi... sb dia tak bergerak2 pun aku dah sampai Tangkak aku tak tau la WAZE tu duk kat celah mana... may be area KL dia ok kot... ker aku yg belum nak reti guna... hahahah.....

Sabtu dah balik Bangi sb ade wedding... jiran mak aku merangkap kawan adik aku jugak...
"
 "Selamat Pengantin Baru, Semoga Kekal Abadi... Bahgia ke Anak Cucu Semoga Murah Rezeki" ewahhhhh... nyanyi pulak akak ek.... hihi

hari yg sama sempat la jugak aku rush rush berjumpa dengan warga Bangi yg nak COD Shaklee... Alhamdulillah.... hero kecik jadi teman ke hulu ke hilir hantar barang... ayah dia sibuk merewang kenduri kawin....  (padahal jiran aku tu... haha.. en hubby aku kan 'rajin' part2 tolong orang ni.. nak tolong aku je ade malas sikit! chett!!)

Ni la hero kecik saya... cian dia... demam... monyok jer... tak pe arini g pederas g ke branch top up Nutriferon yg dah xde kat umah tu... nanti balik ibu bg ye.... 

itulah kisah weekend saya.... huh! Ainin sombong duk kampung... ibu call tak nak cakap... tak pe..... tak pe.... ibu tak balik ambik baru tau... hihi.... anak-anak.....


 

Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment