Friday, April 26, 2013

26 April 2013
Suzie AhmadFriday, April 26, 2013 0 comments

Assalam semua.... Salam Jumaat....

harini aku cuti... kenapa? ada few urusan nak buat.. but those yg nak order.. no worries.. order berjalan seperti biasa... order harini esok pos lusa sampai... so ape lagi cepat2 angkat phone... nk jimat kredit? takpe.. sms/whatsapp je... berbalas In Shaa Allah (kalau tak tidur hihi..) kalau berjaga memang berbalas... 

ok habis iklan jap hehehe....

today 26 Apr 2013 - genap Adam umur 2 tahun... cepat masa berlalu.. dah 2 tahun dah.. semakin bijak, semakin byk akal, semakin banyak perangai... dah pandai merajuk menjerit2... ohhh anak bujang ibu ni... ok 1 jer yg agak hairan gak la ngan Adam ni... most of the word yg dia sebut especially if in Malay mesti bunyi terengganu.. mana dia dapat tah.. sebut nama sendiri pun bunyi 'ADANG' . boleh?? ikan - ikang, hujan-hujang
latest word in english plak dia ganu kan "OH MANG INGISH" , oh my Adam!! hihi...


ha ni Adam fresh from oven... hehe... lebih kurang sejam selepas dilahirkan ke dunia.. dengan berat 2.52kg , 26 April 2011 , 3.22am - masa ni nak bg susu kat dia.. ape2 posing dulu...

Adam at 2 years old - Did he look so handsome?? hahaha... ok most of orang yg aku jumpa semua cakap Adam handsome.. putih melepak... ada lesung pipit... Alhamdulillah.... rezeki Allah... Add ESP jugak sebab masa breastfeed kan adam aku consume ESP sebab tu kulit Adam cantik... hahah... (sempat lagi tu buat iklan), nak anak kulit cantik masa pregnant consume ESP, masa breastfeed consume ESP, dengan izin-Nya... (hik hik iklan lagi)

Doa untuk anak ibu:
"Ya Allah kau jadikan lah anak ku Adam Rayyan, anak yang soleh, taat pada-Mu, taat pada agama-MU, taat pada ibu & ayahnya, Kau jadikan lah dia cerdik & bijaksana akalnya, terang hatinya, Kau lapangkanlah rezekinya & jauhkan lah dia dari segala keburukan.
Ya Allah, kau kabulkanlah doa kami"
Amin Ya Rabala'lamin


Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment