Monday, February 4, 2013

Omega Guard Shaklee
Suzie AhmadMonday, February 04, 2013 0 comments

Assalam...

Today is Monday!!
Jumaat lepas 1st Feb wilayah cuti termasuklah aku... ape ku buat? macam2... Since Selangor tak cuti kan... merayaplah aku mencari pejabat pos yg beroperasi kat Selangor & destinasi terdekat adalah Batu Caves.. senang naik highway jer.. tak lalu la mak nokkksss nak ke Ampang nun... jem jem jem!! huhu... selesai urusan mengepos barang2 customer yg order... Terima Kasih tak terhingga kepada yg sudi order Shaklee dengan aku ni ha... sebarang konsultasi boleh jer sms/whatsapp i okehh.... tppp..... khas utk customer ku sahaja..... hehe....

ramai yg ternanti-nanti apa promosi bulan Feb ni.... ha... sape follow page aku & frenz FB aku mesti dah tau awal ape promo bulan ni... sorry lambat plak hapdate dalam blog...
Promo bulan ni adalah....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




apa kelebihan Omega Guard ni? yang pastinya Omega ni adalah minya ikan yg TERBAIK DI DUNIA!!

Kenapa?


1. Minyak Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair 
    sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies)

2. Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik. 

3. Omega 3  dalam Omega Guard Shaklee mengandungi 3 kali lebih tumpat dari 
    ketumpatan minyak hati ikan.

4. Sangat berbeza daripada produk omega 3 di pasaran kerana Omega Guard Shaklee satu-
    satunya minyak ikan omega 3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3
    semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA.

5. 1 kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega 3, EPA dan DHA.

6. Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada kaedah ultratulen bergred farmaseutikal 
    berteknologi terkini

7. Kaedah utlratulen adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengektrask 
    omega 3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, 
    merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB.
 
Siapakah yg perlu ambil Omega ni?
 
1. Warga Emas
2. Pesakit Jantung
3. Wanita
4. Wanita yang telah melahirkan anak
5. Pesakit darah tinggi
6. Orang yang selalu lupa
7. Kanak-kanak berusia 1 tahun dan ke atas
8. Pelajar
9. Ibu menyusu
10. Ibu Hamil
11. Orang yang mementingkan tahap kesihatan yang bagus
 
Senang citer semua orang boleh mengambil Omega ni.... 
Maka dengan itu apa lg?? super duper terbaeekkk bulan ini BUY 6 free 1....
 
 




Apa Kata Anda

In Category : ,
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment