Friday, February 15, 2013

60 saat Perut Kempis
Suzie AhmadFriday, February 15, 2013 0 comments

Assalam 
kerja dah settle maka ada la skit masa untuk story mory ngan korang....

arini nak share tips... kempis perut.... (dasar! perut sendiri pun boncittt... huhu...) haip! no worries aku sekarang dalam fasa mengempiskan perut... sejak ambik Herblax & Lecithin (baru 2 minggu) dah lost 1/2 inch... peha dah tak berlaga2 lagi... ko ade??? hahahahah

Jom! kita buat sama-sama camne nak kempiskan perut tak payah rawatan yg sedut2 lemak nih... heheh

credit: SihatMacamYaya 

Amalkan senaman kempiskan perut dengan mudah dan berkesan. Caranya kempiskan perut korang selama 60 saat dan lepaskan. Lakukan dengan kerap. Bila kerap buat senaman kempiskan perut ni, otot bahagian perut ni akan 'bekerja' dan otot yang seperti spring kendur akan menegang kembali dan otot perut kelihatan pejal.

Mudah sangat-sangatkan. Boleh guna teknik kempiskan perut ni sambil kita duduk depan komputer, sambil bawak kereta tersangkut plak ditengah 'jam' boleh buat senaman kempiskan perut. Sambil tengok wayang dengan suami boleh juga curi-curi buat senaman kempiskan perut. Orang lain tak nampak pun heheheh.....

Sambil- sambil tu amalkan jugak tips kat bawah ni...


1.  Ikuti diet pemakanan yang betul sesuai dengan keperluan usia anda
2.  Elakkan minum sambil berdiri
3.  Elakkan makan bersulam minum
4.  Minum sedikit demi sedikit iaitu 2-3 kali teguk untuk setiap helaan nafas.
5.  Ambil makanan rendah kalori
6.  Minum ESP untuk membina otot yang mantap dan sihat
7.  Herblax untuk  - nyah toksik dalam perut
 
 


Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment