Wednesday, December 5, 2012

Why Shaklee Collagen Powder?
Suzie AhmadWednesday, December 05, 2012 0 comments

Assalam...

Tak berupdate sb idea tak mari... hahah...
nampak tak banner kat sebelah tu?? ha.... bulan December... Year End Sale from Shaklee... Ape lg jom la rebut peluang....

Sebelum nk citer panjang pasal YES tu nk citer.... huhu....
today is Mr. Hubby's birthday.... ingat nak wat surprise.. beria la aku pakat2 ngan kawan2 opis dia alih2 tak jadi kantoi awal... sebab ape?? sebab tangan aku yg menggatal g upload gambar kek dalam FB... arghhhh marah diri sendiri.. ketuk kepala.. dush dush! 
tak surprise langsung.. cait!! tak pe cuba lg tahun depan.. hahha...

ok back to the stories... YES!....
 
yeay!! sapa yg dah lama idam2 kan Shaklee Collagen Powder ni sila-sila la contact i utk tawaran hebat hujung tahun ni....
ape yg best collagen ni... ha mari2 tgk sini...
KEBERKESANAN TERBUKTI ! terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu berturut-turut... (with clinical test)
♥ 60% lebih LEMBAP
♥ 75% lebih LICIN
♥ 80% kurang KEDUTAN
♥ 90% lebih KESERIAN
♥ 71% pengguna berasa tekstur kulit mereka LEBIH GEBU
♥ Mengurangkan garis-garis halus & kedutan
♥ Menyokong kesihatan sesendi & menguatkan tulang
♥ Membantu mengekalkan otot di dalam mata supaya lembut.


"Kolagen Shaklee mempunyai molekul yang SANGAT RINGAN sehingga 1000 Dalton berbanding berat molekul kolagen yang biasa iaitu 300 000 Dalton.... (banyak beza kan??) Ini yang membolehkan ianya diserap oleh badan dengan SANGAT MUDAH dan dapat membantu badan anda untuk MENINGKATKAN SINTESIS KOLAGEN pada lapisan dermis kulit anda dengan BERKESAN.. "  

7 bahan utama dalam Shaklee Collagen Powder ni...
1- Ekstrak biji benih Camellia japonica, 
2- Ekstrak Pfaffia, 
3- Kolagen ikan, 
4- Ekstrak kerang kerangan, 
5- Lactobacillus acidophilus, 
6- Vitamin C
7- Vitamin B

Ini kata mereka yg dah gunakan Shaklee Collagen Powder:




dah tu tunggu apa lagi??
cakap banyak tak guna nak condemn product pun takde makna... org lain cantik korang makan hati... huhu...   (dengki la tu...)
harga?? mahal?? sapa kata?? PM la kalau nak tahu harga super hebat bulan ni.... apa ada hal ngan harga?? tak de hal la.. dah sah2 bole cantik lg mau kira harga mahal ke tak... 



 


Apa Kata Anda

In Category : ,
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment