Wednesday, December 26, 2012

Welcome to the world....
Suzie AhmadWednesday, December 26, 2012 0 comments

Assalam...
live update from my house.. Ainin tak de ikut opah dia balik... tinggal Adam yg dah tido...
banyak aku hutang ngan korang kan...
dah tgk promo baru?? tinggal 3 hari sahaja lagi... cepat sebelum terlambat...

This time nak citer pasal anak buah baru aku... adik husband aku dah pun selamat melahirkan baby nya pada 24 Nov 2012.. (25 Nov anniversary aku.. hehe)

uishh.. dah sebulan cik kak ni tengok dunia.. baru la Ibu nak upload... Welcome to the world Nur Nabilah Irdina bt Muhammad Sharul Nizam
Semoga kamu menjadi anak yg solehah, taat pada agama, taat pada ibu bapa & menjadi anak yg berguna pada agama, negara & keluarga.. Semoga Allah merahmati kamu.. Amin...

 

Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment