Thursday, December 20, 2012

Mystery Gift!!!
Suzie AhmadThursday, December 20, 2012 0 comments

Assalam....
Happy Thursday!!

uiishhh bole tahan lama tak ber update... hutang ngan korang banyak citer nak citer tp tk jugak ada kesempatan nak citer...

ok this is only short update.. nak war war kan pada korang semua... semalam 19 December 2012 was my 31st birthday!! yeay!! tua dah... huhu...

ok its just a number.. yg penting akakkkkk maintain muda... sebab Shaklee Collagen Powder... heheheh

sempena akak punya birthday ni nak announce something...!! 




ha... teruja?? apa lagi grab cepat..... this promo only valid for purchase with BUTIK KESIHATAN ONLINE!! Promo ni sah sehingga 29 DECEMBER 2012
(pssttt dengar citer stock dah makin menyusut.. lambat tinggalllll... nak? cepattttt order nak hadiah misteri call i ok..hanya dengan saya jer ade mystery gift kalau g tanya Shaklee haram tak de dia nak bg mystery gift tu.. buy 6 free 1 ade.. hehehe)









 


Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment