Thursday, November 1, 2012

Lindungi Jantung Anda!!
Suzie AhmadThursday, November 01, 2012 0 comments

Assalam..
Happy Thursday everyone!!...

Sakit jantung? sekarang dah jadi macam common sangat kan? yg muda2 meninggal mengejut sakit dada rebah tau2 dah tak de.. innalillah dah.. kadang2 kita tak sedar pun kita ada sakit jantung... ok biasa dengar kan pepatah mencegah lebih baik dari merawat...
mencegah kos lagi murah dari merawat ye utk pengetahuan semua....
kenapa keadaan ini berlaku?
cuba kaji & lihat semula pemakanan seharian kita.. sihat? seimbang? lengkap ikut piramid?
sesiapa yg duduk area bandar susah kot nak dapat benda2 tu semua....

Omega Guard Shaklee ~ Protect your Heart

How/Bagaimana?
Omega adalah Asid lemak perlu yang tidak boleh dihasilkan oleh tubuh badan sebaliknya perlu diambil melalui pemakanan seharian.
Omega 3 terdiri daripada EPA dan DHA.

Sumber OMEGA3 ?
  • Telur
  • Ikan salmon
  • Ikan Tuna
  • Ikan sardin
  • Ikan bilis
  • Ikan makarel
Apa keistimewaan Omega Guard Shaklee ni?

  • Melindungi Jantung anda ~Ia embekalkan asid lemak omega -3 berpotensi ultratulen dgn spektrum penuh bergred farmaseutikal
  • Membantu mengurangkan risiko sakit jantung ~satu penyelidikan menunjukkan bahawa pengambilan asid lemak omega -3 seperti EPA dan DHA boleh mengurangkan risiko penyakit jantung koronari.
  • Ultratulen dan bergred Farmaseutikal ~Omega Guard dihasilkan melalui satu proses penyulingan proprietari 3 molekul yg memekatkan asid lemak omega -3 yg bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bhn2 berbahaya seperti merkuri dan plumbum yg terdpt dlm ikan
  • Minyak Ikan terbaik di dunia~mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA,DHA,ALA dll. EPA menyihatkan jantung dan sendi,DHA penting bagi perkembangan dan fungsi2 otak.
 
 
 
Omega Guard Shaklee terdiri daripada 7 asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA (Eicosa pentaenoic acid), DHA (Docosa hexaenoic acid), ALA dan lain-lain lagi...  Satu hidangan  Omega Guard  (takes 3 capsules) menyediakan 990mg asid lemak Omega-3.
 
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  

Berminat?
Suzie - ID 884507
call/sms/WhatsApp/Tango - 0132650441
email: noorsuziela@yahoo.com

 

Apa Kata Anda

In Category : ,
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment