Saturday, November 17, 2012

Jeragat hilang dalam masa sebulan?
Suzie AhmadSaturday, November 17, 2012 0 comments

Assalam...
It's Saturday!! tak g mana pun arini sebab pagi dah hujan kat Johor ni... tak pe semalam dah berjalan2.. niat asal nk ke Wet World kat Batu Pahat.. tukar plan last minit kitaorg ke JPO.. ntah hape hape... hahahah.... 
tp kan to be honest.. aku rasa better shopping KL kot.. Pavi ker... KLCC ker... sb kat JPO harga dia mampuih... mahal yg amat.. kat KL pun x mahal mcm tu weh... tp mahal2 pun sempat gak la rembat kasut aerobik aku kat NIKE... NIKE kat sana factory outlet so harga dia murah la dari beli kat Al-Ikhsan.. huhu...tu je la yg mampu setakat hari semalam.. arini tak tau lg.. (kot2 la tetb dlm akaun masuk 10k kan.. rezeki tuh... heheheh)

ok tu jer citer pasal JPO yg tak best tu... heheh ni nk citer best ni... ape dia?? korang ade masalah jeragat?? petikan majalah Rapi 2012
Vitamin C - perlu utk pembentukan kolagen (Vitamin C Shaklee lengkap dgn bioflavonoid, selalu out of stock seluruh Malaysia.. skrg korang boleh pre-order, nanti bulan 12 stock masuk.. cepat dapatkan before hbs lg... )

Vitamin E - membantu keseimbangan hormon dan mengawal kadar minyak dlm liang kulit (Vitamin E Shaklee lengkap dgn Selenium dan yg best ia ada extract grape seed.. Terbaekkk!)

Protin - mengurangkan kesan hitam akibat jeragat (ESP Shaklee memang hot seller.. terkenal di kalangan pengguna Shaklee yg mahukan kulit yg cantik..Stok baru masuk & sila order cepat sebelum kehabisan lagi...)

untuk hasil yg super duper hebat utk jeragat... korang boleh ambik Shaklee Collagen Powder.. Hasilnya??

 
Ini bukan cobaaaan.. ini betul2 kejadian...
Kenapa Collagen Shaklee??
Sebab... ia terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah selepas menggunakan selama 8 minggu (proven with clinical studies)..
Ok gambar kat atas after 3 box of Collagen Powder.. kira2 baru 4-5 minggu penggunaan.. kalau 8 minggu korang boleh bygkan tak cmne?? berseri habis!!
Tunggu ape lagi? jom ramai2 order Shaklee Collagen Powder...



 

Apa Kata Anda

In Category : , , , ,
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment