Wednesday, October 31, 2012

Bonus!! Alhamdulillah....
Suzie AhmadWednesday, October 31, 2012 0 comments

Assalam....
Alhamdulillah 1st bonus bersama Shaklee dah dapat last week & dah bank in pun semalam..
walaupun hanya dua angka aku tetap senyum & alhamdulillah.. sapa nak bagi ye tak?..





ada sesiapa yg berminat nak jadi ahli? boleh je... PM je saya...
ada sesiapa yg nak produk Shaklee & nak tahu lanjut?.. boleh je PM saya....

Syukur sangat2 perkongsian aku tentang Shaklee bersama korang semua berbaloi....
ok nanti sembang lagi... nak wat keje lak....

any produk info can contact me via:-
Suzie - ID 884507
call/sms/WhatsApp - 0132650441
email: noorsuziela@yahoo.com


Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment