Sunday, September 23, 2012

Susu Ibu - 8-10oz? Sekali pam???
Suzie AhmadSunday, September 23, 2012 0 comments

Assalam...
Selamat Hari Ahad semua....
Berhari2 tak update dalam blog ni kan? sure korang boring.. mana entry baru?
tak ade cerita baru ker?

Ada... memang ada... tinggal lagi tak berkesempatan nak update blog ni... dengan anak tak sihat la.. pas tu P1 kena block!! (aiyakkk ni kes tak bayar bil..haha...)
pas tu bila kat opis haiyooo bertimbun2 kertas atas meja ahkak.. fuhhh bz mengalahkan PM.. xde la sgt pun.. tp nk duduk menaip tu yg tak sempat2...

cerita tak de kene mengene ngan tajuk pun.. ntah hapa hapa.. hahaha.. ada... cuma mukadimah nyer tu panjang sangat....

ok arini nak citer pasal Shaklee punye basic set untuk penyusuan... sebelum tu nk kasik tengok dlu testimoni from one of my customer & also my old fren... (Siti Nor!! miss u la bila la nk tgk anak ko kan...aishhh)

ha... ini betul2 ni bukan cobaaaannn.... betul2 ni......
Ok Puan Siti ni ambik set basic untuk menyusu which is B Complex, Vit C, Alfalfa & Vitalea. andddd she add ESP too... ESP ni memang hot selling la... ESP ni untuk sesiapa ada kekangan budget tp nak cantik bole ambik ESP... yela nk bli collagen poket koyak skit nk bli vivix rabak skit la.. xpe.... ESP ade.... 

ok nk citer pasal testi ni... based on aku punye xperience sendiri pun masa menyusukan Adam dulu aku start also ngan set basic jugak.. + ESP also.. sebelum aku bertukar ke SET 3M... ha ni set lg marbelous.. selain menyusu bb u also can jd cantik + sihat luar dalam & sistem dlm badan pun mantoppp.... ni kalau berminat nk tau lanjut bole call aku ye... xde hal jgn malu2... i ok jewww..... tak makan org pye..... :-) 

citer pasal Puan Siti ni... sekali pam bole dpt 8 - 10oz susu.. wohoooo meriah ko nokss.... ahkak dlu pam dpt 5-7oz jer... eh kira ok ape.. sebelum ambik shaklee pump ade la 1-3oz jer.. ko ado?? hahahaha 

ni bukan keje senang dik non nk dpt 10oz.. hanya terhad kepada pelanggan Butik Kesihatan Online sahaja ye...
mahukan tips eksklusif itu?? nak dpt kan set ini?? nak tahu lebih lanjut??
Hubungi saya:

Shaklee Independent Distributor:
Suzie (ID 884507)
Phone/sms/WhatsApp: 0132650441
email: noorsuziela@yahoo.com

Testimoni ini adalah pengalaman sendiri dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Apa Kata Anda

About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment