Monday, August 6, 2012

Kulit Cantik d Pagi Raya..
Suzie AhmadMonday, August 06, 2012 0 comments

As-salam... Pagi Isnin..
huwaaaa... kenapa KL kene keje arini?? Selangor ok jer cotiii..nk cotiii gak... huhu....
aishh 17 Ramadan dah arini... ade +- 2mgu lg nk raya..cmne persiapan korang? aku? erm xde ape nk d siap kan sebab raya thn ni kat Bangi jer.. dekat jer.. pg raya baru nk balik pun bole.. Raya kat Bangi xbest sgt.. yela mak abah aku duk Quarters... dah sah2 la ramai yg balik kg.. yg tinggal org2 yg kne kje time raya.. mcm abah aku la thn ni kne kje.. nt raya ke 3 baru cuti.. dah biase dah keadaan mcm ni.. 2thn sekali jer abah dpt cuti.. bila cuti balik ke Tepen (Taiping) ler kami yeop, yong!! hahaha ms tu best giler..  
erm tu citer masa aku belum kawin... la ni dh kawin klu x ke Bangi ke Johor la aku...umah mertua... xkisah la janji thn ni aku raya ngan mak pak aku yer... heheheheh....

pagi raya mesti mau cantik2... mekap2 lebih skit... al maklum la nama pun RAYA!.... tp xbest la klu raya jerawat sana sini.. parut jerawat tak bole cover hadoiiii... xkn nk mekap setebal berinci2 dh mcm tepung gomak rupe nyer.. hadoiiii! ape solution yg ade?? mari yeop yong...mari dekat skit... ni yong nk citer nih...... 
Haipppp! nk g mn tu? citer pun belum lg nk p dahhhh.......

jgn nyesal sok raya kulit menggerutu... mekap pun xlekat.. comot...
Shaklee ade product baru "SHAKLEE COLLAGEN POWDER" .. utk kulit lebih sihat & cantik!!

Tak sempat ker?? sape kata?? ade 2 mgu lg nk pose.. sempat....... belum terlambat lg....

Jom tgk ape yg best nyer Collagen Powder nih..

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja. [1box mengandungi 15 uncang]

Jom tgk ape kata pengguna Collagen Powder ni
"baru sahaja lepas pakai masker dari serbuk kolagen Shaklee..serbuk kolagen tu utk diminum sebenarnya, tapi pagi2 puasa ni, saya ambil sepeket, mix with water, sapu ke muka, after 15minit,bilas... mmg rasa lembut je kulit" - MamaFaiz 

Shaklee Collagen Powder ni juga Terbukti dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu!!

Ape yg membeza kan Shaklee Collagen Powder & Collagen yg lain?? Shaklee Collagen Powder comes with research & clinical test sebab tu hasilnya marbelos..! lgpun Shaklee Collagen Powder ni murah berbanding yg ada dlm pasaran.. xcayo? contact saya klu nk tau...

lagi testi pasal Shaklee Collagen Powder: (credit to MamaFaiz

xpuas hati gak lg?? nk puas hati cuba sendiri baru tau.....

berminat? Hubungi saya
Suzie
sms/whatsapp/phone: 0132650441
email: noorsuziela@yahoo.com















Apa Kata Anda

In Category : ,
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment