Wednesday, August 15, 2012

10 Aug 2012 - Happy 4th Birthday Ainin Sofiya!!
Suzie AhmadWednesday, August 15, 2012 0 comments

As-Salam...
terlambat skit  nk up entry pasal birthday Ainin Sofiya. tak de celebration ape pun sb bulan puasa... cuma doa dari seorang yg bernama ibu...

haishhh kadang aku kesian dengan Ainin. aku selalu marah dia.. aku nak dia berdikari. jgn terlalu manja sgt sampai tak bole buat ape.. same goes to Adam. tp adam kurang skit kot sb dia memang jenis yg manja... Ainin jenis yg berdikari skit.. cmne nk buat ek....hahahah..
 
Ainin - Day 1 (11 Aug 2008)


Ainin - after 4 years (2012)

Ainin sekarang dah sekolah.. saja masukkan dia ke sekolah awal. bkn utk belajar sgt pun.. saja nk ajar dia berkawan. kesian dia sb xde kawan. pg2 kuar dh ke umah bb sitter mlm nt baru balik. mana nak ada kawan.. kawan ngan anak bb sitter jer la... anak bb sitter pun ade sorg jer (at that time)..

Apa pun Happy 4th Birthday Ainin Sofiya...
Doa ibu "Semoga Ainin menjadi anak yg solehah, taat pada agama, menjadi anak yg cerdik & pandai, di berkati hidup di dunia & akhirat. Jadi lah seorang yg sentiasa menyenangkan & berguna pada agama & bangsa. You are always my lil girl... Forever!!"


” Ya Allah, panjangkanlah umur anak kami ini, terangilah hatinya, teguhkanlah imannya, bagusilah amal perbuatannya, lapangkan rezkinya, dekatkanlah menuju kebaikan, jauhkanlah dari keburukan.

Ya Allah, kabulkanlah doa kami ini, agar anak kami menjadi anak yang soleha, yang senantiasa taat kepadaMu dan berbakti kepada kedua orang tuanya”

Amin ya rabbal ‘Alamin






Apa Kata Anda

In Category :
About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

0 comments

Post a Comment