Tuesday, July 31, 2012

Kulit anjal, gebu lg mulus tak payah cucuk2 ni.karut jer...
Suzie AhmadTuesday, July 31, 2012 0 comments

As-Salam.. 
Lama tak jenguk sini.. cuti 2 hari weekend bersantai2 kat umah mak aku.. memang tak la mengadap internetnyer.. line tipon pun segan2 jer nak naik bar nyer.. FB pun xberjenguk..
Semalam sibuk mengadap anak bujang aku tu yg tak berapa sihat tuh.. Demam + Batuk + Selesema.. tiba2 jer demam.. rindukan ayah dia kot... Bapak dia tak de since Jumaat lepas.. Malam td kul 2 pg baru sampai from KK ...
Sebab ape aku ckp dia rindu ayah dia?sebab pg2 td kuar bilik air jer aku tgk dia dh beralih tempat tido.. tido ngadap muka ayahnyer.. xsempat nk snap gambar sb aku kuar bilik air dia bingkas bangun mintak dukung.... hai la budak kecik nih....


opsss terlebih sudah.. nk citer pasal kulit anjal tu tetb citer lain plaks... hehehe...


ha... tgk.... xpayah inject2 vit c ker inject botox ke ape2 yg kawan baik dengan nyer la...
minum je ESP (Energizing Soy Protein) ni dengan Istiqamah insyAllah....ape yg best nyer ESP nih? jom kita tgk ape ade dlm ESP ni...



  • Sumber “Protein Lengkap” dengan 9 amino asid penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan dan sukar diperolehi dari diet seharian
  • Berasaskan tumbuhan (non-GMO soya) yang semulajadi rendah lemak dan bebas kolesterol.
  • Terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya untuk kehidupan yg aktif.
  • Membantu mengekalkan kepejalan otot, pemulihan tisu badan dan fungsi enzim dan hormone yang sempurna. 
  • Membantu mengekalkan paras gula yang normal dalam darah. 
  • Kandungan lemak dlm ESP sangat minum iaitu (1gm) Dan Tanpa laktosa di mana kadar penghadaman yang tinggi dan diserap terus ke dalam darah.
  • Paling penting tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet 
  • Mengandungi 5 vitamin B, 2 mineral dan 8 gram karbohidrat untuk tenaga.


  • Rugi tul kalau korang x cuba ESP ni...bkn susah pun bancuh jer then minum.. xsusah pun tp ape yg korang dpt ngan ESP ni?? ha... perempuan2 mesti suka nih... tp yg lelaki pun jgn risau.. korang bole je minum jugak.. xde hal la.... aku sendiri pun mengamalkan ESP since 2011.. asalnyer sb aku breastfeed Adam.. ha tu khasiat lain lak, nanti citer.. klu nk tau citer bole jer call aku.. tp skrg jom tgk.. Kenapa ESP??


    Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
    Bantu hilangkan parut jerawat di muka
    Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih
    Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur
    Cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan.
    Menyokong kesihatan imunisasi badan
    Mengawal paras kolesterol dan menyokong kesihatan jantung dan prostat.
    Membantu penyerapan vitamin dengan lebih baik berbanding mereka yg tak ambil bersama ESP.


    Ha dh tu?? tgu ape lg Yeop, Yong.. Jom dpt kan ESP dengan menghubungi saya:-


    Suzie Ahmad - ID 884507
    phone/sms/WhatsApp - 0132650441
    email: noorsuziela@yahoo.com


    *This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases.

    Apa Kata Anda

    In Category : ,
    About The Author Suzie Ahmad Langkawi, Kedah, Malaysia Full time Shaklee Independent Distributor dengan pendapatan 4 angka sebulan, Ibu kepada 2 cahaya mata. Nak tau cara menjana pendapatan 3-4-5 angka dengan Shaklee? SMS/Whatsapp: 0132650441. Terima Kasih kerana sudi singgah di blog saya.. :-). Facebook

    0 comments

    Post a Comment